Een tijdje geleden nam ik contact op met Kim Verbeke, die ik al ken sinds onze studententijd, en vroeg haar of ze wilde samenwerken en een doos wilde maken voor mijn sieraden en andere schatten. 

Na verschillende spannende uitwisselingen en een goed doordacht moodboard, maakte Kim 4 prototypes, die je op de foto's hierboven kunt zien. Op Instagram koos je dit kleine "boite-case", organisch, rond, dat doet denken aan een waterdruppel. 
Ook mijn favoriet :) 

Nu zijn ze klaar, gevormd in twee verschillende kleisoorten, 
in twee verschillende maten, in een beperkte oplage.

Bij bestellingen van 220€ of meer wordt automatisch een schatkistje meegeleverd, totdat de voorraad op is.

Als je een voorkeur hebt voor de ene of de andere doos, laat dan een reactie achter als je je bestelling plaatst, dan proberen we aan je keuze tegemoet te komen. 

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan deze boxen als ik,

Aurore 

 

"Ik heb verschillende prototypes gemaakt, maar mijn hart koos voor deze. 
Het neemt me mee op reis en ik zie kleine Afrikaanse hutjes, de rode aardevloer, de groene, vochtige planten en de warmte. Mijn jeugdherinneringen komen bij me terug: het creëren van een object dat mijn leven als klein meisje weerspiegelt, geeft me zo'n goed gevoel!" 

Kim